2011. június 14., kedd

Varrógép tartozékokkal a AEG, beépített 2004-ben

Varrógép tartozékokkal a AEG, beépített 2004-ben:
Varrógép AEG (Model 790), kiváló állapotban.

A gép különféle öltés programok, többek között, a varrás gomblyukak, varrás a gombok, a megerősített egyenes öltés varratok, hogy nagy az igény, cikcakk öltés, hogy befejezze, háromszoros cikk-cakk öltés könnyű anyagok, mint a selyem vagy a Chiffon, milyen formában gyorsan ráncokat varrás, stb

A gép tartozik különböző kiegészítők: két tű és egy iker tűvel (ez eredetileg szállított csak egy csomag, így nem minden tű van), tekercsek, a kefe, tisztító-, csavarhúzók különböző méretekben, a vezetősín a szövet élek egy normális láb, egy cipzáras száj-és a nyomótalp a gomblyukak. A kézikönyv természetesen elérhető, csakúgy, mint styrofoam és karton csomagolási hulladékok.

A gépen természetesen eltávolítani a kiterjesztés táblázatot kezelni pl ujjak és a nadrágszárak jobb. A fotó a tartozék tálca nyitva van, illik-e bármilyen kiegészítők jönnek könnyen.

Az egyetlen "hiány" egy kissé megsárgult vissza a gép valóban fehér, mert az eszköz volt az én varróasztalka a napon (a nappali könnyű volt a munka a legjobb;)
Ár: 45 EUR VB